2015. február 17. 15:32 - Anatole, a porondmester

Yin-Yang jó!

Nyilvánvalóan nem a spanyolviasz feltalálásáról van itt szó, mindenesetre erre az okosságra magamtól jöttem rá. Valószínűleg Kolumbusz-szindrómás a dolog, de a hatása ezt gyorsan feledteti.

Tehát, ami szükséges: két ember, a legjobb, ha elég közeli és intim viszonyban leledzenek, kezek és lábak.(Gonosz módon itt töröm meg a szöveget, legyen csak erősen kétértelmű. Muhahaha.)

A recept egyszerű, de nagyszerű: feküdjetek egymás mellé, de fordítva (nem, nem oldalvást 69… és nem is 96), a lábatok legyen a másik feje irányában (de ne rúgd arcon) csússzatok annyit odébb, hogy kényelmesen elérjétek a másik talpát….majd kezdjétek egyszerre masszírozni a másik lábát. Yin-yang masszázs, ennyi.

Szerintem nagyon jó, mert közben szabadon lehet beszélgetni, hiszen csak a kezek foglaltak, az agy nem és közben mindkét fél „dolgozik” és relaxál is. Nincs olyan, hogy az egyik kevesebbet masszíroz vagy épp aki elsőnek kapja, az befárad és utána vonakodva úgy passzíroz, mintha csak a párnáját szeretné félálomban kissé megigazítani.
Jó szórakozást hozzá!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anatolemondja.blog.hu/api/trackback/id/tr667183367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása