Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. július 14. 11:08 - Anatole, a porondmester

Balaton (Sound), te csodás, avagy már megint csak a nők?

Sosem voltam nagy fesztiválozó, nem vonz a kosz és a sorban állás a vécéért (na meg az elszállt jegyárak sem), akkor már inkább a sima koncertek. Viszont mindig megnézem a fellépőket, és a médiából meg becsorognak a hírek és benyomások. Ennek folyományaként bukkantam olyan dolgokra, amik hát… érdekesek, és még furcsább volt a rájuk adott reakciók tömkelege. Pár numera egy VIP jegyért és társai. Néhol explicit szóhasználat.
hqdefault_2.jpg

A bejegyzés gondolata akkor pattant ki belőlem, amikor is pár hírportál és oldal lehozta a Balaton Sound körüli dolgokat. Tudjátok, azokat, amelyek nem mindig vannak kimondva, de azért sejtjük. Bizonyos lányok a lakhatásért, jegyért, piáért, stb. bevállalnak pár brét. Persze a cserekereskedelem már régóta működő dolog, de azért lássuk be, ez kicsit szomorú. Nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge, miegymás.

Lecsupaszítva nézvén a dolgokat: egyes lányokból kurvák lesznek azért, hogy egy hype-olt fesztiválon mutogathassák magukat és azt, hogy ők is beletartoznak egy közegbe, amit egyébként nem engedhetnek meg maguknak.
Ez majdnem olyan, mint a nagyon jutányos hitelt felvenni, hogy karácsonyra a család Smart LED tévét kaphasson. Nem azért mert kell, hanem mert ezzel lehet vagizni a munkatársaknak, meg mert az a fontos. Hogy utána belenyomorodnak a hitelbe? Kit érdekel? Az ismerősök elismerő és irigykedő pillantása mindent megér. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér… vagy hogy is van ez. Még inkább hogyan is kellene lennie ennek.
Státusszimbólumként kezelik a Soundon való részvételt, mert az „menő”, miközben bizonyos vagyok afelől, hogy ha valaki a szemükbe lekurvázná őket, akkor aztán elég keményen ki lennének akadva. Ahogy attól is, hogy nem találnak normális pasit.
Mindenesetre ezt a részét nem firtatnám nagyon. Meg persze mindenkinek a saját dolga ez, a probléma azzal van, amikor ezt úgy hozzák elő, mintha nem lenne gond, esetleg büszkék is rá, utána meg jön a sírás. Csak ahogy a régi bölcselet is tartja: Aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha megbasszák.

Ami viszont érdekes lett számomra azok a férfiak (? ahahahha) reakciói.
Többen úgy vélekednek, hogy a srácok csak okosak, és kihasználják a felkínálkozó lehetőségeket. Ugye van az mondás a mindent nyitó kulcsról és a mindentől kinyíló lakatról. Ezt mindig is önámításnak gondoltam, a férfinem mentegetése, nem más, hiszen tárgyak analógiái nem mindig húzhatóak rá emberekre. Úgy vélem, hogy azok az arcok, akik a fentebbi témára bólogatnak, nagyon nem érték el a felvételi ponthatárt még a félintelligens medvedisznóember kategóriában sem.
Kezdjük ott, hogy a kereslet-kínálat mint fogalom, egy létező dolog. Itt nem csak a csajok a ludasak. Mindig akad pár belet eresztett, szőrös és undorító véglény, aki a csoffadt farkát töfködi elég csinos lányokba. Ehhez nem kell más, mint elég pénz és némi kitartás. És lesz rá vevő is.

Intermezzo: A pénz miként változtatja meg a szemléletet.
1. példa: Csóró vagy és elhízott? Tehát egy dagadt disznó! Pénzes vagy és elhízott? Jajj, te nagy maci!
2. példa: A szürke ötven árnyalatában a fickó elég kemény dolgokat megcsinált a lánnyal, aki mindezt élvezte. Ha szegény lett volna a forma, de ugyanezeket műveli, akkor maximum a Gyilkos elmék egyik epizódja lehetne a történet, és nyoma sem lenne fülledt erotikának és romantikának.

A másik dolog pedig, ami számomra nagyon nyilvánvaló, hogy számos srác nem képes rendesen lányt találni magának. Gondoljunk csak bele! Jegyet, szállást, miegymást fizet azért, hogy levarrhassa a csajt, mert az utána már elvárt. Vannak, akik konkrétan erre játszanak rá, olyan emberek, akik azt gondolják, hogy ha meghívnak valakit egy italra, az már kifizette a lány díját. Komolyan nem megy máshogy? Természetes, hogy jó dolog a szex, ezt senki sem tagadja (vagy hazudik róla). Csak úgy felszedni valakit az meg ugye nem megy, mert akkor ahhoz bármit is tenni kellene. Pénzen pedig könnyebb embert venni, és bele sem kell gondolni, hogy mennyire inkompetens, üres és haszontalan is valaki.

Szerencsére messze nem vonatkoztatható mindenkire, de elég elszomorító, hogy milyen szintű infláció van az emberekben. Nézzük csak a már említett fesztivált: pár csajt eszméletlenül találtak az egyik fellépő öltözőjében, akik utána megpattantak (nem a lányokat vádolom, még mielőtt…). Az emberek nagy többsége ugyanúgy néz ki (de komolyan, keressetek rá), eladják magukat a jegyért, lakásért, stb.,miközben mások meg ezt használják ki, mert nincs elég tökük rendesen találni maguknak valakit.
Nem állok erkölcsi vagy morális piedesztálon (rohadtul tökéletlen vagyok), így csak a saját szintemen és szemszögemből tudom megítélni a dolgokat, mindez csak az én kis véleményem, viszont mindenkinek megvan a maga helye és haszna. Úgy vélem, ők az elrettentő példa.
Bízom benne, hogy azért átjön a sorok közt, hogy nem azokról szól ez a dolog, akik lemennek pihenni, bulizni, meg amit akarnak. Azokról szól ez az írás, akik tárgyiasítják a másikat és magukat, akik azt hiszik, nekik ez jár. Azokról, akikben nincs semmi tisztelet a másik (nem) iránt. És tudom jól, ez nem csak a Soundhoz köthető, általános, de most éppen itt gyűlt össze egy nagyobb csokorra való.
Kivétel mindig akad, és ez az írás nyilván nem róluk szól, de mindenből lehet valami hasznosat tanulni.
Szóval becsüljük meg a normális lányokat és fiúkat, amíg vannak! Tisztelet nekik.


(Kép: youtube.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anatolemondja.blog.hu/api/trackback/id/tr768887056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása