2014. november 06. 20:18 - Anatole, a porondmester

Hipszterország, hipszterorbán…

A következő sorok a hithű Fideszeseknek a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek (de igazak)!
 
Kép nincsen, így olcsóbb.
 
Nokéremalássan… az utóbbi idők történései rá kellett ébresszenek, hogy hipszter kormányzásunk van. Hogy miért?

A kormányunk egyértelműen nagyon csipázza a Minecraftot. Olyannyira, hogy az eredetileg bevezetni tervezett internetadó az online játékokat is igen drágává tette volna, persze minél kisebb adatforgalommal jár egy ilyen, annál olcsóbb. Így a fentebb említett játék igen olcsó lett volna, ellenben mondjuk egy Call of Duty vagy egy League of Legends. Ebből gondolom, hogy a Fideszesek szeretnek Minecraftozni, mert kb. az maradt volna az egyetlen olcsón játszható online játék. 
Komolyra fordítva a szót (ahahhaha), ezt ki gondolhatta egyáltalán egy kicsit is elfogadhatónak? Senki. Vicc az egész. Ellenben egy ilyen húzás tökéletesen elkendőzi azt az égést, amit a Reistagnál sem tudtak überelni. Hipszter vezetőink, élükön Yolorbán Viktorral nem szeretik az olyan mainstream dolgokat, mint az adómentes net, neadj isten alanyi jogon járó internet. Arról már nem is beszélve, hogy az ország fontos embereinek az, hogy becsületesen keressenek pénzt, vagy éppen az Usanka pedig egyenesen már a mainstream netovábbja. Ezért szépen ki is rúgatták magukat és becses családjukat onnan. És itt lép képbe a „tecsakegyhülyemagyarvagy”. Elénk dobták a netadót és mindenki ugrott rá, elfeledkezve arról, hogy egyesek az anyjukat eladnák két kiló krumpliért vagy egy csülökpörköltért. Persze nem azt mondom, hogy nem lényeges, csak azt, hogy ne menjünk el a többi dolog mellett. Kummant a kormány és utána bedobják a nehéz bombát, mint Maris néne az akciós csirke farhátat a banyatankba. Amikor pedig a feszkó a tetőt veri, jön az „áh, de mi jó arcok vagyunk, csak 700 Ft lesz a max adó és azt sem nektek kell kifizeti”. Nem. Tudod kinek a pénzén utazz Amerikába vagy bárhová, hogy korrupciós ügybe keveredj! 
Elszomorító, hogy egy országban, mely az EU tagságra veri magát ilyen előfordulhat és elszomorító, hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat és egy teljesen inkompetens vezetés veri a faszát luxus fizetésért. A nagy és független magyar nemzet jelenleg esélyesen pályázhat az Európa bohóca címre, de nem úgy, ahogy a vidám és valóban szórakoztató bohócokra gondol az ember (van olyan?), hanem azokra gondolok, aki már kínosan szarok. Szeretném hinni, hogy örökké nem eshet (a forint árfolyama sem). Szeretném hinni, hogy ez az egész nonszensz megbukik majd a nép akaratának hála. Hiszen most jól belenyúltak a szaros csuporba és olyan szinten felfeszítették a pofonládát, hogy csak a teljesen agymosott idiótákat nem zavarná a jelenlegi helyzet. Végül pedig csak annyit mondanék… fizessen az netadót, aki rájuk szavazott.
 
Update: A netadót túlzott érdeklődés végett elnapolták. Tényleg, mi vagyunk a hülyék, amiért nem értjük, hogy ez milyen jó lenne nekünk. De majd ők elmondják… addig a kreatív team vagy a válságstáb kitalálja az egetverő faszságokat, amiket beadhatnak a Való Világ, Győzike, stb. mellett.
 
Update 2(de nem Norbi): Magyarország vasárnaponként zárva tart.

 


Viszont addig is legyünk jó (tehát nem gondolkodó) állampolgárok, fizessük rendesen az adót, mert erre szólít fel a korrupt NAV-vezetőség.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, egyes elképzelések szerint ez 32 Ft-ot termelt dicső államunknak.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anatolemondja.blog.hu/api/trackback/id/tr877172435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása