2015. november 11. 16:22 - Anatole, a porondmester

Edward, tudom mi vagy! – Klánismeret a Vampire világában

Egyik esti fáradtságom eredménye a következő kis szösszenet. Aki ismeri a Vampire (szerepjáték) világát, annak ismerős lesz, aki pedig nem, ők legalább egy kis sztereotipikus betekintést nyerhetnek a klánokról és vérvonalakról… á la Alkonyat.
reddit.png


Majdnem mindenki találkozott már ennek a bizonyos filmnek azzal a bizonyos jelenetével, így hát tökéletes példa gyanánt (másra úgysem jó).

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett szénfekete vagy, hangtalanul jársz és … (Csönd)
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Asszamita!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett maguktól megdöglenek az állatok a közelben, kivágtad az anyám szívét és Mayhamet hallgatsz.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
-...Baali.

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett 8 karod van, mindig többes számban beszélsz és a 32 testvéred is úgy néz ki, mint te.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
-...Vérfivér!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett motorral jársz, imádod a punk zenét és bárkit agyonversz, ha kritizál.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Brujah!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett flegma vagy, semmi sem érdekel csak a múlt és az idő… emellett flegma vagy, semmi sem érdekel csak a múlt és az idő… emellett flegma vagy, semmi sem érdekel csak a múlt és az idő…
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Igaz Brujah!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett egy rakás Pander nevű alkesz hobóval vagy rokoni kapcsolatban, mindig menekülsz, és komoly önértékelési gondjaid vannak.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Caitiff!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett egy igazi kriptaszökevény vagy, anorexiásnak nézel ki és most is egy kibelezett hullában turkálsz
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Kappadókiai!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett olyan vagy, mint egy koffeinfüggő WoW játékos, álarcosbálba készülsz mindig és a halott nagyanyád öltöztet… szó szerint.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Koponyák Hírnökei!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett imádod a the Walking Deadet, akasztófa humorod van és csak egy oldalra állhatsz egy jövőbeli zombi apokalipszisben.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Samedi!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett jobb ember vagy nálam, a Dalai Lámánál is és majd minden második mondatod egy kopt idézet.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Osiris Gyermekei!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindenki utál, selypítesz és… és… van még nálad egy kis crack?
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Szetita!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett kiszagolod, ha valaki menstruál, szőrösebb vagy, mint a jeti és megrettensz az összetekert újságoktól.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Gangrel!

my_little_masquerade_wallpaper_by_rhanite-d4ems2g.png
-Edward(a)... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett csak női barátaid vannak, úgy beszélsz, mintha folyton gombáznál és testszőrzet tekintetében a hippi kor természetességét idézed.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Arhimán!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindig dominaként viselkedsz, sosem szelfizel és imádod a goth találkozókat.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Lasombra!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindig csak olvasol, folyton kioktatsz és miattad hiszik az emberek, hogy léteznek ufók.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Kiasyd!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett kitömött madarakkal bábozol, minden második nap egy angyallal beszélgetsz és telepakolsz egy zongorát fekáliával, mert ő azt kérte tőled.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Malkavita!

-Edward(a)... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindig énekelsz a zuhany alatt, nekem ettől sírhatnékom támad és a Megasztárt sosem hagyhatjuk ki.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- …Kakofónia Lányai!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett nincs zöldkártyád, bizarr dolgokat beszélsz és úgy nézel rám, mintha felfalnál a szemeiddel.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Nagaradzsa!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett folyton sompolyogsz, Gollam az ideálod és úgy nézel ki, mintha a genitális szemölcsök átterjedtek volna egy döglött hal szájában tartott három hetes avokádóra.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Nosferatu!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindig összerezzensz a sziréna hangjára, az összes kötőszavad a dikmá vagy a devla és mindenkinek megnézed a nézését meg a járását.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Ravnos!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett jobban nyomod ezt a spiri gyógyászatos dolgot, mint a Gyurcsók, sosem lehet veled négyszemközt maradni és a Máltai Szeretetszolgálat tiszteletbeli taggá fogadott.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Salubri!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett hercegnőként viselkedsz, a két lábon járó Louis Vuitton kollekció vagy és a Village People nálad az etalon.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Toreador!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett nem vagy keresztény, de kápolnába jársz, a latin az anyanyelved és hobbiszobrászként csúnya vízköpőket csinálsz, amiket aztán nem adsz el.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Tremere!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett mindig galambszaros vagy, imádod a háztetőket és Igor jellemed van.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Gargoyle!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett állandóan hadonászva gesztikulálsz és drámázol, a feleségeddel társalogsz, aki már 30 éve halott és néha megdugod a húgod, aki szintén a családi kriptában nyugszik.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Giovanni!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett hozzávarrtál a hátadhoz, meg azt a 4 csecsemőt is és… a kedvenc kutyádat, Buksit is.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Tzimisce!

-Edward... Tudom mi vagy… Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon... emellett Bluetooth-os headseten vagy hajlandó csak beszélni az alkalmazottaiddal, az anyakönyvvezetőnél felvetted a  CEO-t a hivatalos nevedként és a CIA vezérigazgatója hordja be és olvassa fel neked a The Financial Times-t.
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
- … Ventrue!


(Az első kép a redditről származik, míg a második elkövetője Rhianite.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anatolemondja.blog.hu/api/trackback/id/tr778070694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KönyvParfé 2015.11.11. 16:25:19

Te jó ég! Mik ezek a csillámpónik? :D

Anatole, a porondmester · https://www.facebook.com/anatolemondja 2015.11.11. 17:49:24

Az internet egyik szabálya: ha valamit meg lehet csinálni én kicsi pónim stílusban, azt előbb vagy utóbb meg is fogják :D
süti beállítások módosítása