2015. szeptember 16. 11:09 - Anatole, a porondmester

Shower with your dad simulator 2015: Do you still shower with your dad?

miapék?

A hétvégén gondoltam felmegyek Steamre és nézek valami jó játékot. Azt gondoltam jó lesz, jó ötlet. Keresgéltem, kutatgattam. Néztem az ingyenes játékokat, szemeztem a Magic: Origins kipróbálásával, végül ráakadtam valamire, amiről bár tudtam, hogy paródia és poén… mégis… kiégtem.
0.jpg

Ez pedig nem más, mint a címben említett Shower with your dad simulator 2015. Kezdjük hát el értelmezni. A Steamen, ahol játékokat lehet letölteni legálisan és általában pénzért, ott van egy olyan játék, amit a Greenlight tovább engedett. Hivatalosan ők felelősek azért, hogy milyen játék kerülhet fel a Steamre.
És. Ők. Engedték.

Miről is van szó? A játék neve elég beszédes: Tusolj az apáddal szimulátor 2015: Még mindig apáddal fürdesz? És pontosan erről is van szó. A 8-bites grafika csak cirka kormeghatározást enged, de úgy vélem, hogy egy kb. 6-8 éves kölyök bőrébe bújva… fürdesz apáddal. Van itt minden, kérem szépen! A játékban 3 apa-fia kombó kapott helyet. A színes bőrű (afroamerikai, vagy ahogy jelenleg politikailag korrekt) kompánia Richard és Lefty. A kaukázusi csapat Thomas és Magnum és végül a… uh… harmadik duó Johnnie és Robin. A legutóbbi egy furcsa páros, hiszen az apa inkább írnek néz ki (Cartman szava járásával vörhenyes) a fia pedig svédnek (barnás bőr, szőke haj) és az említett okok miatt talán ők a legkülönlegesebbek.  És csak nekem furcsák már a nevek is? Lefty, egy kutyának vagy egy munkahelyi balesetet szenvedett acélgyári munkásnak lehet ez a neve. Magnum, kell erről bármit is mondanom? Ha igen, akkor Google és írd be szépen a nevet. Végül pedig a kegyelemdöfés. Remélem ez a Robin nem fog Batman filmben szerepelni!
swtd.png

A 8-bites nudizmus hatására kissé egy japán pornófilm sejlik fel lelki szemeink előtt, csak itt nincsenek polipok és angolnák. Viszont a kisfiúkkal elég lesajnáló a játék,nekik még egy kis pötty sem jutott.
Háromféle játékmód közül választhatunk, így van Endurodad, Dadathlon és Dad Divisions… bármit is jelentsenek ezek. A látottak alapján az egyik módban a lehető leggyorsabban kell eljutni a megfelelő faterhoz, úgy hogy minden „pályán” változik a kölök. Az aberráltabb játékosok a pontokra fittyet hányva odarohanhatnak fürdeni más apukákhoz is...
b--ouifuqaamlgq.png

Mindent nem spoilereznék le és nem is tudnám, hiszen nem próbáltam eme gyöngyszemet (nincsenek olyan jellegű fixációim, hogy erre rávegyenek), de legyen elég annyi, hogy nem hiába kerül 0,99 euróba. Ez a játék pénzt ér! És ha még ezek után sem lennél meggyőzve, akkor szóljon itt még három erős érv.
A játékhoz jár az OST is (tehát a játék zenéje). m
Még a milliós Youtube nézettséget generáló PewDiePie is játszott vele.
Végül pedig, a játék 96%-os értékelést kapott közel, 1900 értékelőtől.


Szóval hagyd a fenébe a The Witcher 3-at és vedd meg ezt a műremeket.



Amennyiben tetszett, sok a pénzed, nem tudsz magaddal mit csinálni vagy épp kezdődő (esetleg folyamatában lévő komolyabb) pszichózissal küzdesz, akkor ajánlom ezt a játékot és a borsosabb – 9,99 eurós – Goat Simulatort, ahol meglepő módon kecskével csinálhatsz nem csak amolyan kecske dolgokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anatolemondja.blog.hu/api/trackback/id/tr737790134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása